Услуги от мобилни оператори

Kalin
Мнения: 171
Регистриран на: Чет Апр 02, 2020 10:38 pm
x 24
x 30

Услуги от мобилни оператори

Непрочетено мнение от Kalin »

За пореден път някой се оплаква, че нещо са го излъгали в офис на мобилен оператор. Добре де, че договорите са написани тежко, за да не се четат, е ясно, но специално за неустойките нещата са доста ясни - дължиш толкова, колкото ти е стандартната тарифа умножено по 3, т.е. за три месеца.
Да е възрастен човек, да го разбера, че му е трудно да се ориентира, но млад човек да не може да си сметне неустойките, ми е малко странно.

Има и видео на сайта.
Пловдивчани бесни заради обслужване и неустойки в А1

Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да изрази своето възмущение от обслужването и неустойките, които е трябвало да плаща след заявка за прекратяване на договор. Даваме му думата сега:

"Здравейте, пиша ви този сигнал за лошо обслужване от стана на А1 и нереални неустойки за прекратяването на договор. Историята ще разкажа накратко, защото е доста дълга.

Казвам се Златан Бодуров. Бяхме с майка ми Елена Бодурова в офис на А1 да прекратим неин договор с четири услуги и да сключим нов, който е на стойност 12.99 лева - за телефония ѝ номер.

Те ни казаха, че всички неустойки и задължения ще струват 450 лева. Платихме и си тръгнахме, обаче какво се оказа впоследствие - те са прекратили само една услуга и то с едномесечно предизвестие, а другите 3 остават активни.

Последва жалба от наша страна, и техният отговор беше, че за да се прекратят останалите 3 услуги, ще трябва да платим 218 лева неустойка за тях (с фактурите отива над 300 лева).

Решихме да спрем да плащаме и след известен период от време спряха услугите на майка ми и заедно с това и телефония ѝ номер, за който бяхме сключили нов договор. Така не можем да платим 12.99 за този телефон, а трябва да платим и старите фактури на старите услуги които уж ги прекратихме.

Служителите във въпросния офис са ни подмамили, тъй като на няколко пъти ги попитах - "Сигурни ли сте, че ще струва толкова, и всичко приключва тук и сега?“. Те отговориха с "Да, да, господине, не се притеснявайте“ и т.н.“

Публикувай отговор